SFI je kompanija koja posluje više od 15 godina u preko 200 zemalja sveta. Da bi ste bili deo našeg tima morate svaki dan raditi, učiti, čitati, pitati. Ništa ne ulazete u ovaj posao osim vašeg vremena. Ako ste spremni na to registrirajte se besplatno na link:
http://www.sfi4.com/
13768081/FREE

недеља, 2. фебруар 2014.

TripleClicks




Online shop TripleClicks je odjeljenje SFI kompanije, koje je osnovano 05. januara. 2009. godine. Već danas novi podatak o broju proizvoda u TC je preko 104 000, taj broj se menja svakog dana i to je pokazatelj kojom brzinom raste kompanija. U našem online shopu možete naći "od igle do lokomotive" po vrlo povoljnim cenama. Bitno je napomenuti, da sa registracijom u SFI dobijate direktno članstvo i u Triple Clicksu. Dakle, proizvode koji se reklamiraju u našoj kompaniji kao primer možete pogledati klikom na baner iznad i registrovati se kao kupac.

 

ECA (e commerce associates)



Ukoliko ste vlasnik ili proizvođač, ovo je odlična prilika za vas. Otvorite svoj online shop i donesite besplatno svoje proizvode u naš shop. Sami određujete u koje zemlje vršite isporuku. Dok naša kompanija dobija novi proizvod, vi dobijate kvalitetnu reklamu i veću mogućnost prodaje. 
Ako imate stvari koje ne koristite, tu je garažna prodaja. Oslobodite se nepotrebnih stvari a pritom zaradite novac.





Aukcije - Pricebenders



Učestvujte na aukcijama i osvojite vredne stvari za samo nekoliko dolara!


Нема коментара:

Постави коментар